Louise Holt新作 | 永恒的简约美学

[复制链接]
admin 发表于 2019-6-15 18:31:13 | 显示全部楼层 2052
?新朋友点“微信公众号:sczg1917“蓝字关注我
?新朋友点“微信公众号:sczg1917“蓝字关注我



      Louise Holt于2016年成立了自己同名是关注【寰球素材网】公众号的创意设计工作室,在创造优雅而现代是关注【寰球素材网】公众号的室内设计方面享有盛誉,她相信伟大是关注【寰球素材网】公众号的室内设计可以真正提升人们对于生活空间的感受,应该有一种平静,优雅和永恒的品质。

Louise Holt founded her eponymous creative interior design studio in 2016 and has a reputation for creating elegant and modern interiors. She believes that great interior design can really enhance people's feeling of living space.

当Louise Holt的客户买下这所教区住宅时,它拥有一栋漂亮的家庭住宅的骨架,但也有一些不成功的、缺乏个性的现代化改造。Louise Holt的目的是创造一个美妙的家庭住宅——为房子增添个性,创造一个现代而轻松的室内环境,每个房间都有一个独特的目的,以适应家庭生活的需求。

When our clients bought The Rectory it had the bones of a beautiful family home but had a number of unsucecssful modernisations and lacked personality. Our brief was to create a wonderful family home - to add character and to create a contemporary but relaxed interior for the house where each room would have a distinct purpose to fit with the demands of family life.

客厅里的自然光很美,Louise Holt创造了一个优雅的客厅,重点是自然的白垩色调的材料和安静的考虑过的碎片。她从建筑细节开始设计,在客厅里安装了一个新的人字形地板,优雅的墙壁镶板,百叶窗和壁炉,以配合物业的时代。Louise Holt选择了家具、面料、灯光以及定制的作品,创造出一种平静、优雅和放松的感觉。她将现代家具与古董物品搭配在一起,餐厅原有的墙壁镶板经过精心修复,现代地板被拆除,取而代之的是古老的拼花地板。

The natural light in the room was beautiful. We created an elegant drawing room with a focus on a natural chalky palatte of materials and quiet considered pieces. We started the design with the architectural details of the room. We installed a new herringbone floor, elegant wall panelling, window shutters and fireplaces in keeping with the period of the property.We selected furniture and fabrics and lighting along with bespoke pieces we designed to create a scheme which felt calm, elegant and relaxed. We mixed the more contemporary furniture with vintage craftsmen. The dining room had original wall panelling which was sensitively repaired.A contemporary floor, which had been added by the previous owners, was removed and an antique block parquet floor laid in its place.

房间的室内设计采用了现代家具、地毯和一个雕塑吊灯。与客厅形成鲜明对比的是,Louise Holt希望家庭娱乐室有一种更现代、更放松的感觉——一个可以让全家人聚在一起的空间。以自然材料和纹理为重点,并选择了一个强烈的色调来提供对比,灵感来自于为房间选择的艺术作品。

The interior design of the room was completeed with the selction of contemporary furniture, rugs and a sculptural chandelier. As a complete contrast to the Drawing Room, we wanted the the Family Room to have a more contemporary and relaxed feel - a space where the whole family could be together. We chose a strong palatte of colour to provide contrast, inspired by the art work selected for the room.


      对于诺丁山的这座别墅的翻新,Louise Holt借鉴了日本和斯堪的纳维亚的元素,采用了简约的美学,强调材料、干净的线条和浅色木材与深色金属制品的冷色调。

For the refurbishment of this town house in Notting Hill we drew on both Japanese and Scandinavian elements, employing a pared-back aesthetic with emphasis on materiality, clean lines and the cool tones of pale timber against dark metal work.


原始功能与完美的工艺相结合,在面料、木材、玻璃、混凝土和金属之间微妙的色彩和纹理变化。引人注目的定制内饰品提供对比,同时带来温暖和个性。

Raw functionality is combined with flawless craftsmanship, with subtle shifts in colour and texture between fabric, wood, glass, concrete and metal. Arresting bespoke pieces provide contrast, as well as bringing warmth and individuality.

      Louise Holt旨在为这个令人惊叹的乡村家庭住宅创造一个现代而轻松的室内环境。专注于强大的雕塑设计与自然材料的平衡,她们委托了一系列来自欧洲各地画廊的定制作品,以补充客户的当代艺术收藏。

Louise Holt‘s brief was to create a contemporary but relaxed interior for this stunning country family house. With a focus on strong sculptural designs balanced with natural materials, they commiissioned a series of bespoke pieces from galleries across Europe to complement our client's contemporary art collection.


?新朋友点“微信公众号:sczg1917“蓝字关注我
?新朋友点“微信公众号:sczg1917“蓝字关注我


文章来源:环球设计网.智库云

扫以上二维码,关注公众号

回复关键词,获取资源

回复

使用道具 举报

快速回复 返回顶部 返回列表